W Aleje Ujazdowskie trafił z zardzewiałej budki na Stadionie Dziesięciolecia, gdzie sprzedawał kaukaskie szaszłyki i przepiórki z grilla. Gruzin David Turkestanishvili i jego restauracja Rusiko wygrali w naszym plebiscycie na Knajpę Roku 2015....
WARSZAWA PEŁNĄ GĘBĄ. - Popis cukiernika, który na naszych oczach rozdyma wielką kulę z czerwonego karmelu, wypełniając ją kremem z maracui i mascarpone, nie zatrze zawiedzionych nadziei wobec podstawowych potraw - pisze w recenzji knajpy Bistro...
WARSZAWA PEŁNĄ GĘBĄ. - Potrawy są smaczne, przygotowane profesjonalnie i porządnie. I tylko trudno się zorientować, gdzie właściwie jemy. Bo jadłospis jest doskonale pozbawiony cech indywidualnych - pisze w recenzji restauracji Natu Maciej Nowak.
Mimo że lokal powstał ledwo kilkanaście dni temu, robi wrażenie, jakby krył się na Woli od wielu lat.
WARSZAWA PEŁNĄ GĘBĄ. - Przystawki swoją różnorodnością budzą respekt, a wszystkie mięska zalecają się piernikową wprost strukturą - pisze w recenzji knajpy Miss Kimchi Maciej Nowak.
WARSZAWA PEŁNĄ GĘBĄ. - Jest dobrze. I tak być miało. Każda z propozycji to petarda smaku, energii i niezwykłych wrażeń. Martin Gimenez Castro, pierwszy polski Top Chef, otworzył restaurację w Cosmopolitanie - pisze w recenzji knajpy Ceviche Bar...
WARSZAWA PEŁNĄ GĘBĄ. - Strudel to olśniewający majstersztyk kuchni austro-węgierskiej z lekkimi wpływami Orientu, obiekt dumy i zachwytów ludzi naprawdę biegłych w kulinarnych umiejętnościach - pisze w recenzji knajpu Strudel Factory Maciej Nowak.
WARSZAWA PEŁNĄ GĘBĄ. - Lokal na rogu Kruczej i Hożej z prędkością świstokliku porywa nas w kulinarną podróż do Kraju Kwitnącej Wiśni, ale nie jest to wyprawa szlakiem sushi - pisze w recenzji restauracji Uki Uki Maciej Nowak.
WARSZAWA PEŁNĄ GĘBĄ. Ten malutki, na poły osiedlowy lokal na ubogiej w gastronomiczne doznania Ochocie nie próbuje niczego udawać. Menu jest proste, choć niepozbawione ambicji - pisze w recenzji restauracji Zest Maciej Nowak.
WARSZAWA PEŁNĄ GĘBĄ. - Wódki podać nie chcieli, bo taki to niby ambitny koncept kulinarny, nie dla ochlapusów. Ale wino też przyjemnie zaszumiało w głowie. W sumie - udany wieczór - pisze w recenzji restauracji Soul Kitchen II Maciej Nowak.
WARSZAWA PEŁNĄ GĘBĄ. - W miłych bazarowych okolicznościach, które tak bliskie są polskiej duszy, nie znajdziecie wielkiej kuchni. To naturalne dla tego miejsca przekąski i kanapki - pisze w recenzji knajpy El Czori Maciej Nowak.
WARSZAWA PEŁNĄ GĘBĄ. - Wyprawa do tej słabo znanej części Woli może dać dużo radości, karmią tu tak, jak lubi każdy Polak: obficie, solidnie i na wilgotno - pisze w recenzji knajpy Café Spokojna 15 Maciej Nowak
Copyright © Wyborcza sp. z o.o.