Ambasador Włoch Aldo Amati oraz Narodowa Agencja Turystyki Włoskiej (ENIT) zorganizowali uroczystą kolację inspirowaną życiem, twórczością oraz kulinarnymi zapiskami włoskiego mistrza Leonardo da Vinci. Jego przepisy przełożyła Silvia Baracchi, włoska szefowa kuchni nagrodzona gwiazdką Michelin.
Vermicelli z szałwią i cynamonem, wiórkami sera Pecorino Toscano oraz surowym cukrem trzcinowym.
Ambasador Włoch Aldo Amati oraz Narodowa Agencja Turystyki Włoskiej (ENIT) zorganizowali uroczystą kolację inspirowaną życiem, twórczością oraz kulinarnymi zapiskami włoskiego mistrza Leonardo da Vinci. Jego przepisy przełożyła Silvia Baracchi, włoska szefowa kuchni nagrodzona gwiazdką Michelin.
Confortino, czyli ciastko z owczym serem ricotta, nutą cytryny, gruszką w karmelu i orzechami pinii.
Kaczka w cieście z toskańskimi ziołami, wytłoczynami z winogron z kurkumowym sosem.
Kaczka w cieście z toskańskimi ziołami, wytłoczynami z winogron z kurkumowym sosem.
Confortino, czyli ciastko z owczym serem ricotta, nutą cytryny, gruszką w karmelu i orzechami pinii.
Ambasador Włoch Aldo Amati oraz Narodowa Agencja Turystyki Włoskiej (ENIT) zorganizowali uroczystą kolację inspirowaną życiem, twórczością oraz kulinarnymi zapiskami włoskiego mistrza Leonardo da Vinci. Jego przepisy przełożyła Silvia Baracchi, włoska szefowa kuchni nagrodzona gwiazdką Michelin.
Ambasador Włoch Aldo Amati oraz Narodowa Agencja Turystyki Włoskiej (ENIT) zorganizowali uroczystą kolację inspirowaną życiem, twórczością oraz kulinarnymi zapiskami włoskiego mistrza Leonardo da Vinci. Jego przepisy przełożyła Silvia Baracchi, włoska szefowa kuchni nagrodzona gwiazdką Michelin.
Kaczka w cieście z toskańskimi ziołami, wytłoczynami z winogron z kurkumowym sosem.
Ambasador Włoch Aldo Amati oraz Narodowa Agencja Turystyki Włoskiej (ENIT) zorganizowali uroczystą kolację inspirowaną życiem, twórczością oraz kulinarnymi zapiskami włoskiego mistrza Leonardo da Vinci. Jego przepisy przełożyła Silvia Baracchi, włoska szefowa kuchni nagrodzona gwiazdką Michelin.
Ambasador Włoch Aldo Amati oraz Narodowa Agencja Turystyki Włoskiej (ENIT) zorganizowali uroczystą kolację inspirowaną życiem, twórczością oraz kulinarnymi zapiskami włoskiego mistrza Leonardo da Vinci. Jego przepisy przełożyła Silvia Baracchi, włoska szefowa kuchni nagrodzona gwiazdką Michelin.
Ambasador Włoch Aldo Amati oraz Narodowa Agencja Turystyki Włoskiej (ENIT) zorganizowali uroczystą kolację inspirowaną życiem, twórczością oraz kulinarnymi zapiskami włoskiego mistrza Leonardo da Vinci. Jego przepisy przełożyła Silvia Baracchi, włoska szefowa kuchni nagrodzona gwiazdką Michelin.
Zapiekane puree z ciecierzycy z szaszłykiem ze ślimaków.
Chlebowe gnocchi skąpane w zupie z liści buraka z imbirem oprószone pudrem z Prosciutto.
Ambasador Włoch Aldo Amati oraz Narodowa Agencja Turystyki Włoskiej (ENIT) zorganizowali uroczystą kolację inspirowaną życiem, twórczością oraz kulinarnymi zapiskami włoskiego mistrza Leonardo da Vinci. Jego przepisy przełożyła Silvia Baracchi, włoska szefowa kuchni nagrodzona gwiazdką Michelin.
Ambasador Włoch Aldo Amati oraz Narodowa Agencja Turystyki Włoskiej (ENIT) zorganizowali uroczystą kolację inspirowaną życiem, twórczością oraz kulinarnymi zapiskami włoskiego mistrza Leonardo da Vinci. Jego przepisy przełożyła Silvia Baracchi, włoska szefowa kuchni nagrodzona gwiazdką Michelin.
Ambasador Włoch Aldo Amati oraz Narodowa Agencja Turystyki Włoskiej (ENIT) zorganizowali uroczystą kolację inspirowaną życiem, twórczością oraz kulinarnymi zapiskami włoskiego mistrza Leonardo da Vinci. Jego przepisy przełożyła Silvia Baracchi, włoska szefowa kuchni nagrodzona gwiazdką Michelin.
Ambasador Włoch Aldo Amati oraz Narodowa Agencja Turystyki Włoskiej (ENIT) zorganizowali uroczystą kolację inspirowaną życiem, twórczością oraz kulinarnymi zapiskami włoskiego mistrza Leonardo da Vinci. Jego przepisy przełożyła Silvia Baracchi, włoska szefowa kuchni nagrodzona gwiazdką Michelin.
Ambasador Włoch Aldo Amati oraz Narodowa Agencja Turystyki Włoskiej (ENIT) zorganizowali uroczystą kolację inspirowaną życiem, twórczością oraz kulinarnymi zapiskami włoskiego mistrza Leonardo da Vinci. Jego przepisy przełożyła Silvia Baracchi, włoska szefowa kuchni nagrodzona gwiazdką Michelin.
Ambasador Włoch Aldo Amati oraz Narodowa Agencja Turystyki Włoskiej (ENIT) zorganizowali uroczystą kolację inspirowaną życiem, twórczością oraz kulinarnymi zapiskami włoskiego mistrza Leonardo da Vinci. Jego przepisy przełożyła Silvia Baracchi, włoska szefowa kuchni nagrodzona gwiazdką Michelin.
Ambasador Włoch Aldo Amati oraz Narodowa Agencja Turystyki Włoskiej (ENIT) zorganizowali uroczystą kolację inspirowaną życiem, twórczością oraz kulinarnymi zapiskami włoskiego mistrza Leonardo da Vinci. Jego przepisy przełożyła Silvia Baracchi, włoska szefowa kuchni nagrodzona gwiazdką Michelin.
Ambasador Włoch Aldo Amati oraz Narodowa Agencja Turystyki Włoskiej (ENIT) zorganizowali uroczystą kolację inspirowaną życiem, twórczością oraz kulinarnymi zapiskami włoskiego mistrza Leonardo da Vinci. Jego przepisy przełożyła Silvia Baracchi, włoska szefowa kuchni nagrodzona gwiazdką Michelin.