Grzegorz Łapanowski - autor książek kulinarnych, twórca szkoły gotowania Food Lab Studio oraz fundacji Szkoła na Widelcu oraz jeden z jurorów Warszawskiej Pyzy zachęca do smacznego spaceru po Warszawie i spróbowania specjałów od finalistów naszego plebiscytu: Ramen, Ice'n'roll - lody z piekła rodem, Łowcy Syren, Maria Kolendra, Mąka i Woda (na Nocnym Markecie), My'o'Tai, Paris Minuit, Pyzy Flaki Gorące, Taco Libre i ZbigEatz.
Na Wasze głosy czekamy do 17 sierpnia
na naszej stronie warszawa.wyborcza.pl/warszawska pyza.
W jury, poza Grzegorzem Łapanowskim, zasiadają: Małgosia Minta, autorka bloga Minta Eats, Barbara Zych - wydawca 'Gazety Stołecznej', Rafał Hreczaniuk - szef kuchni warszawskiej restauracji Dyletanci, Maciej Nowak - dyrektor Teatru Polskiego w Poznaniu, recenzent kulinarny magazynu 'Co Jest Grane', Wojciech 'Sokół' Sosnowski - wokalista, muzyk i przedsiębiorca oraz ekipa Viet Street Food - zwycięzcy ubiegłorocznej edycji konkursu.
Wyniki ocen jury oraz głosowania Czytelników ujawnimy podczas uroczystej ceremonii wręczenia Pyzy, która odbędzie podczas zlotu food trucków 'Żarcie na kółkach' na błoniach Stadionu Narodowego w dniach 19-20 sierpnia.
Partnerem plebiscytu Warszawska Pyza 2017 jest 'Żarcie Na Kółkach'. Patroni medialni konkursu to: magazyn 'Co Jest Grane24' oraz Rock Radio.
Regulamin plebiscytu Warszawska Pyza 2017.
Wszystkie komentarze