Największe kulinarne wydarzenie w Polsce właśnie się rozpoczęło. W warszawskiej odsłonie Restaurant Week udział bierze 81 restauracji. Koszt trzydaniowego menu wynosi 69 zł za osobę.

Pieczony szpik wołowy w argentyńskim stylu, grecki bakłażan zapiekany z serem feta i warzywami, a może libańskie lody sezamowe? Od środy 22 marca do 30 kwietnia trwa festiwal kulinarny Restaurant Week. W Warszawie bierze w nim udział 81 restauracji, a ze względu na ich różnorodność nawet najbardziej wymagający powinni być zadowoleni.

Koszt udziału w kulinarnej uczcie wynosi 69 zł za osobę (z kartą Visa jest rabat 15 zł). W ramach wejściówki każda restauracja podaje trzy dania oraz koktajl. Wcześniej trzeba zarezerwować miejsce.

Twoja przeglądarka nie ma włączonej obsługi JavaScript

Wypróbuj prenumeratę cyfrową Wyborczej

Pełne korzystanie z serwisu wymaga włączonego w Twojej przeglądarce JavaScript oraz innych technologii służących do mierzenia liczby przeczytanych artykułów.
Możesz włączyć akceptację skryptów w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Sprawdź regulamin i politykę prywatności.

Paula Skalnicka poleca
Czytaj teraz
Więcej
    Komentarze